Az esküvői helyszín, amelybe beleszeretünk

Patinás szecessziós épület - Gellért

Patinás, szecessziós épület gyönyörű kilátással

Patinás épület, üde zöld környezet, terasz lélegzetelállító dunai és Gellért-hegyi panorámával, klasszikus helyszínek a fotózáshoz. A Gellért egyszerre nyújtja mindezt!

Az 1918-as szállodanyitástól napjainkig több ezer pár vallja, hogy a Hotel Gellértben ünnepelni életre szóló és kivételes élményt jelent. Több évtizedes tapasztalatunkat sűrítjük bele egyetlen estébe, amikor Önökkel együtt megálmodjuk, megtervezzük és valóra váltjuk esküvőjüket.

Majdnem 100 év esküvői rendezvényszervező tapasztalat - Gellért

Több, mint 100 év esküvői rendezvényszervező tapasztalata

Budapest legendás szállodájában családi históriák kezdődtek… és folytatódnak.

Az esküvő napján a Gellért Szálloda egyik otthonos szobájában készülődhetnek az ünneplésre. A Gellért Fürdőben ellazulhatnak, a szépségszalonban kényeztető kezelésekkel várják a menyasszonyt, és gondoskodnak a kifogástalan sminkről és hajviseletről is. Mindeközben kollégáink leveszik az ifjú pár válláról az esti rendezvénnyel kapcsolatos feladatokat, és mindent megtesznek azért, hogy az esküvői fogadás gondtalan és tökéletes legyen.

Varázslatos részletek és esküvői fotóhelyszínek - Gellért

Varázslatos részletek és esküvői fotóhelyszínek

A székselyemtől a szalvétagyűrűig, a virágdísztől az ültető kártyáig együtt választjuk ki Önökkel az alkalomhoz illő dekorációt.
Budapest egyik legszebb szecessziós szállodája kínálja a varázslatos díszletet felejthetetlen esküvőjéhez.  A páratlan belső terek, a mesés kilátás és az utánozhatatlan hangulat teszi kedvelt esküvői helyszínné a Gellért Szállodát.

Tágas termeinkben és csodálatos Panoráma Teraszunkon napfelkeltéig ünnepelhetnek együtt a násznéppel.

Bővebb információ a Gellért hivatalos esküvői oldalain!