05
november
2021-11-05 19:00 — 2021-11-06 00:00
Panoráma Étterem
Szent Gellért tér 2.

Budapest, 1114
8.140Ft
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

A buli soha nem érhet véget – Old Boys koncert vacsorával!

Hamisítatlan retro hangulat, pörgő ritmusok és vérpezsdítő dallamok ifjaknak és örök ifjaknak az Old Boys-zal! Aki nem csak hallgatni szereti a vérbeli rock and rollt, hanem táncolni is rá, annak a Gellért Panoráma Éttermében a helye november 5-én, pénteken este 7 órától egészen éjfélig.

A jó hangulatról a legendás „öregfiúk” az Old Boys gondoskodik. Az Old Boys immáron több, mint 40 éve őrzi az ötvenes, hatvanas évek legnagyobbjainak szellemiségét, játszottak Chuck Berry, Jerry Lee Lous és Joe Cocker előzenekaraként, fergeteges muzsikájukkal pedig 6000-nél is többször szórakoztatták a nagyérdeműt.

A legendás és fergeteges hangulatot biztosító együttes a 60-70-80-as évek népszerű tánczenéit játssza a Gellértben, ahol a Panoráma Étteremben perdülhetünk táncra a zenéjükre.

Belépő: 7.400 Ft + 10 % szervizdíj *

Svédasztalos vacsora – előétel, leves, főételek, desszert válogatás – és egy pohár ital.


Online jegyvásárlás *

Gellért Webshop


Jegyek a Danubius Hotel Gellért Recepcióján is vásárolhatók. *
Információs vonal: +36 1 889 5500

* Kedves Vendégeink!

A kormány rendelete alapján a zenés, táncos rendezvényeket, tehát az Old Boys rendezvényt is, 18 éven felüli vendégeink kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják.

A beléptetéskor először a védettséget igazoló igazolás bemutatását kérjük vendégeinktől, vagy a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikáció használatával, vagy a védettségi igazolvány felmutatásával.

A védettségi igazolványon vagy applikációban feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt is kérünk.

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós Covid-igazolást az oltottságról vagy átesettségről.

Sajnos nem áll módunkban a rendeleten kívüli igazolásokat elfogadni, igazodnunk szükséges a mindenkori kormányrendeletben meghatározott szabályokhoz.

Megértésüket köszönjük!

Danubius Hotel Gellért vezetőség

Részletek

Kezdés:
november 5. @ 19:00
Vége:
november 6. @ 00:00
Összeg:
8.140Ft
Esemény Category:
Organizer:
Gellért Hotel

Következő események