03
december
2016-12-03 10:00 — 2016-12-04 17:00
Gellért Hotel
Szent Gellért tér 2.

Budapest, 1114
1200Ft
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Adventi Mesehotel a Gellértben
Adventi Mesehotel, az ország legnagyobb gyerekszobája a Gellértben
2016. december 3 – 4.

Advent második hétvégéjén a Gellért Szálloda mesehotellé változik!

Negyedik alkalommal rendezzük meg a Gellért Hotel közkedvelt adventi hétvégéjét, ahol idén megújult, varázslatos programokkal lepjük meg a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket.
Az ország legnagyobb gyerekszobája rendkívüli élményt kínál a Gellértben.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és vendégeink érdekében, ebben az évben limitált számban, délelőtti és délutáni időszakban várjuk vendégeinket. 

Délelőtt: 10:00 – 13:00
Délután: 14:00 – 17:00

 

Programok

Varázslatos Rejtekfölde, a meseerdő

Idén decemberben a Danubius Hotel Gellért a Varázslatos Rejtekföldére várja minden kedves kis gyermekvendégét. Bemutatjuk Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok I-II. című, a kisiskolás korosztály számára íródott könyveit, amelyek a Danubius Hotels gondozásában láttak napvilágot, és a szállodalánc négy kedves kabalafigurájának izgalmas életét mesélik el. A Balatonfüred lovagjai alcímmel most megjelent második kötet a nyári Balaton-part vidámsága mellett a mesebeli Rejtekfölde bohókás és csodálatos teremtményeinek életét is bemutatja. Képet kaphatunk, milyen kalandokba keveredik Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo, amikor épp nem a szállodában pihenő gyerekekkel játszik. 

A Hotel Gellért Mikulás-napra nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy a Mesehotelbe varázsolja a rengeteg leleménnyel és szeretettel megalkotott fantáziavilágot, és a színes díszletek között életre keltse a Sárkánykalandok mesekönyvek szereplőinek mindennapjait. Megismerkedhetünk a sárga szőrű ugróvakondok családdal, a gonosz Mordbezár kelekótya koboldjaival, a bölcs tanácsokat adó kedves tündérekkel, sőt, beállhatunk a hold alatt táncoló vidám menyétek közé. Az elvarázsolt erdőbe tévedő gyerekek interaktív foglalkozásokon élhetik át Méregzsák tanulságos történetét, vagy megpihenhetnek az égig érő mitikus Ó-fa törzsénél.

Danubius Bubbles Club

Ízelítő a meseerdő kínálatából
Szamárfül társulat interaktív meseelőadása 
Holdfény alatt táncoló menyétek
Titkok a Tündértől
Kobold-kidobó
Ófa varázslatos világa
Készítsd el saját Öröm-bödönödet, változtasd át Méregzsákodat!
Fotózkodás sárkányokkal, tündérrel, koboldokkal
Felhőhegyi Balázs dedikálja könyveit, amelyek a kisebb korosztály számára készült színezőkkel együtt megvásárolhatók a helyszínen.

 

 

 Adventi Vasútmodell Kiállítás

Ismét itt lesz kedvencünk, a vasútmodell kiállítás, hiszen ki ne szeretne képzeletben beszállni egy kis vonatba és végigutazni a majd’ 100 méter hosszú modul terepasztal mesés tájain? A 424 Vasútmodellező Klub kiállításán látható lesz a „Märklin időutazás”, amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, láthatunk egyéni terepasztalokat különböző méretarányokban, több mint ezer vasútmodellt, köztük a világ legkisebbikét is.

 Fotózkodás a Mikulással meseszép díszletek között – 800 Ft/kép

Adventi Mesehotel

0


Mesehotel belépő Varázslatos Rejtekfölde, Vasútmodell Kiállítás

  • Gyerek: 1.200 Ft (3-16 éves korig)
  • Felnőtt: 1.500 Ft
  • Családi: 4.500 Ft (2 felnőtt – 2 gyerek)

Jegyek november 21-től kaphatók a helyszínen a Gellért Hotelben.

Az Adventi Mesehotel gyerekjátékait biztosítja a

 

Játéknet logó

Részletek

Kezdés:
2016-12-03 @ 10:00
Vége:
2016-12-04 @ 17:00
Összeg:
1200Ft
Esemény Category:
Organizer:
Gellért Hotel

Következő események